ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ

Εκτύπωση

Η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ και ευρύτερα το Συνδικαλιστικό Κίνημα της ΠΕΟ αναπτύσσουν πλούσια δράση γύρω από τα πιο σοβαρά θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.  Η δράση της Συντεχνίας αναπτύσσεται ιδιαίτερα μέσα στους εργαζόμενους στον κλάδο που αντιπροσωπεί.

Περισσότερα...
 

ΟΙ «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εκτύπωση

Το Μάρτιο του 2013, συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος του Κυπριακού λαού.  Πρόκειται για την απόφαση της κυβέρνησης να αποδεχθεί το κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας, το κούρεμα των καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου και το ξεπούλημα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα.

Περισσότερα...
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εκτύπωση

Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι της Γεωργίας -  Κτηνοτροφίας, είναι της ανταγωνιστικότητας των Κυπριακών προϊόντων, οι καιρικές συνθήκες,  η εμπορία και το κόστος παραγωγής. Με τη μείωση των φόρων στα  γεωργικά προϊόντα από χώρες εκτός Ε.Ε. και την ελεύθερη διακίνηση των προϊόντων στη Ε.Ε. τα κυπριακά προϊόντα που είχαν εξαγωγές, είτε μηδενίστηκαν, είτε μειωθήκαν σημαντικά.

Περισσότερα...
 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την υπεράσπιση με κάθε τρόπο των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ενόψει και του 31ου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2014, θα παρουσιάσουμε μια σύντομη ανασκόπηση για τις χρονιές 2009-2013.

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ