ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εκτύπωση

Εκ μέρους των χιλιάδων μελών της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ σας εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο δίκαιο απεργιακό αγώνα σας που συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο Λιμάνι του Πειραιά.  Οι εργατικοί αγώνες δίνονται και κερδίζονται στους χώρους εργασίας και όχι στα δικαστήρια όπως επιδιώκουν οι εργοδότες.

Περισσότερα...
 

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Εκτύπωση

Στις 3 – 4/05/2017, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των συνδικάτων ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας – ΠΟΕ και Συντεχνίας Πετρελαιοειδών της Αιγύπτου (General Trade Union of Petroleum Workers – GTUPW) στην Αίγυπτο.

Περισσότερα...
 

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Εκτύπωση

Στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου 2016  υπεγράφη τριμερής συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ), της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ και του Συνδικάτου Πετρελαιοειδών Αιγύπτου General Trade Union of Petroleum Workers (GTUPW).

Περισσότερα...
 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΜΕ ΌΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εκτύπωση

Οι Άθως Ελευθερίου Γενικός Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ, Παναγιώτης Κοντουσιάδης Πρόεδρος της ΠΟΕ και Οsama Alieldin Mohamed Ismail Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου GTUPW, είχαν συνάντηση στην Αθήνα με το Γρηγόρη Στεργιούλη Διευθύνων Σύμβουλο και Σταματία Ψυλλάκη Γενική Διευθύντρια προσωπικού του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων.

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 6

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ