ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκτύπωση

Tον διακαή πόθο τους να ζήσουν σε μια Kύπρο ενωμένη και ειρηνική διατράνωσαν, για ακόμα μια φορά, οι συνδικαλιστικές Oργανώσεις ΠEO και Dev-Is, στέλλοντας το μήνυμα πως για το στόχο αυτό θα δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους.

Περισσότερα...
 

ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΟ ΚΑΙ ΤΗΣ DEV-IS

Εκτύπωση

Με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς η ΠΕΟ και η DEV-IS απευθύνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σ’ όλους τους εργαζόμενους της Κύπρου. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας σ’ όλους τους λαούς που αγωνίζονται για ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, για μια καλύτερη ζωή για τον κόσμο της εργασίας, για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου χωρίς ανισότητες και εκμετάλλευση.

Περισσότερα...
 

ΚΟΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΟ-DEV-IS ΕΠΈΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εκτύπωση

Η 1η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα δράσης των Συνδικάτων για την ειρήνη. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα μνήμης εκατομμυρίων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και των αγωνιστών που θυσίασαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στον φασισμό.

Περισσότερα...
 

ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Ν.ΠΕΟ-DEV-IS

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Ιουλίου διήμερο δικοινοτικό σεμινάριο στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια Λάρνακας με θέμα «Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι μαζί στην πρόληψη ενάντια στις εξαρτήσεις».

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 3

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ