Εκτύπωση

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

Η Ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, ως το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, πάντα βρισκόταν ψηλά στις προτεραιότητες της ΠΕΟ.

 

 

Με τους αγώνες των Συντεχνιών μας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης τους έγινε κατορθωτό να έχουμε σημαντικές κατακτήσεις στο τομέα αυτό .

 

 

Οι κατακτήσεις που έχουν επιτευχθεί , κατοχυρώνονται κύρια μέσα από διάφορους νόμους και κανονισμούς. Στα πλαίσια της εναρμόνισης της Κύπρου με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο είχαμε τα τελευταία χρόνια εισαγωγή πολλών νέων νόμων. Οι πληθώρα των νομοθετημάτων και κανονισμών που έχουν υιοθετηθεί χαρακτηρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει στο θέμα αυτό το Συνδικαλιστικό κίνημα και οι άλλοι κοινωνική έτεροι .

 

 

Ως ΠΕΟ έχουμε κάθε λόγω να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από τις σοβαρές βελτιώσεις που επιτεύχθηκαν στον τομέα της νομοθετικής ρύθμισης των θεμάτων που αφορούν την προστασία των εργαζομένων στην εκτέλεση της εργασίας τους . Όμως στην πρακτική εφαρμογή των νόμων έχουμε αρκετή δουλεία να επιτελέσουμε , για αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί για να καταστήσουμε τους χώρους εργασίας ασφαλής . 

 

 

 

· ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

 

.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ