ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Π.ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Εκτύπωση

Εκ μέρους της ΠΕΟ χαιρετίζω τη καθιερωμένη αυτή εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη της Εβδομάδας Ασφάλειας και υγείας στη Εργασία. Εύχομαι να συμβάλει πραγματικά και ουσιαστικά στη περαιτέρω αναβάθμιση της προσοχής και του ενδιαφέροντος όλων των εμπλεκομένων, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας γύρω από αυτό το εξαιρετικά σημαντικό θέμα.

 

Περισσότερα...
 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Π.ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Εκτύπωση

Στις προτεραιότητες της ΠΕΟ ήταν και παραμένει η εξασφάλιση συνθηκών στις οποίες οι εργαζόμενοι θα εργάζονται χωρίς να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα ή η υγεία τους. 

Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Εκτύπωση

Mε την ευκαιρία της εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας η ΠΕΟ απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους εργαζόμενους και εύχεται όπως ευοδωθούν οι στόχοι για ελαχιστοποίηση και εξάλειψη των εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών. 

Περισσότερα...
 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ -ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εκτύπωση

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια και υγεία στην εργασία. Πρόκειται για ένα πολύ πετυχεμένο θεσμό που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την συμβολή όλων των κοινωνικών εταίρων. Η φετινή εβδομάδα είναι αφιερωμένη στον τομέα των κατασκευών και διεξάγεται παράλληλα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κάτω από τον τίτλο ΄΄Οικοδομώντας την ασφάλεια ΄΄   Ο κατασκευαστικός τομέας , τόσο στην χώρα μας όπως και στις άλλες χώρες αποτελεί ένα σημαντικό τομέα της οικονομίας , όπου απασχολείται μεγάλο ποσοστό του εργατικού δυναμικού. Δυστυχώς όμως κατέχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ στα θέματα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. 

Περισσότερα...
 

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ